Träningsläger i Shaolin sommar 2014


SWI anordnar ett träningsläger vid Shaolintemplet i Henaprovinsen i Kina. Tre veckors daglig träning inklusive boende, på en av de bästa kungfuskolorna i trakten, Shaolin Si Xiaolong Wuyan. Välj mellan traditionell Shaolin kung fu och sanshou, eller både och.
Du bor och tränar på skolan, och på ledig tid finns det gott om möjligheter till utflykter till olika fantastiska platser i området som Shaolintemplet och Songshanbergen!

Med kvalificerade kinesiska instruktörer får du träna olika aspekter av Shaolin kung fu. Under  perioden lär du dig minst två stycken traditionella former, samt eventuellt ytterligare en, till exempel vapen.
Det finns dessutom möjlighet att studera kinesiska.

loading...Exempel på dagsschema:
kl 06–06:45 lätt löpning och lättare grundträning.
kl 07–07:30 frukost
kl 09–11 träning
kl 11:30 lunch
kl 12–14 vila
kl 15–17 träning
kl 17:30 middag

Vistelsen inkluderar, förutom träning, utflykter till Shaolintemplet, vandringar i bergen och besök på olika intressanta platser i regionen. På plats finns svensktalande personal och översättare.

Du bor och tränar tillsammans med en grupp från Sverige. Nivåindelning sker efter erfarenhet och kunskap. För att kunna tillgodogöra sig träningen bör man vara i så god form som möjligt och ha tidigare erfarenhet av kampsport eller annan liknande träning.

Lägret är öppet för alla som är medlem i en klubb under Svenska Budo & Kampsportförbundet. Minimiålder 15 år.

Priset inkluderar boende, mat och träning, samt utflykter. Du står själv för flygresan till Beijing och/eller möter upp på plats. Därefter reser vi tillsammans till Dengfeng med tåg och buss, ca 6 timmar.

Pris ca 7 000 kr för tre veckor exklusive flygresa. Priset är uppskattat pris utfrån dagskurs och kan komma att variera något.

Resdatum: Utresa14 juni -  hemresa 6 juli 2014.

 

Med stormästaren på skolan