Träna Shaolin kung fu i Kina

Xing Yongtao med sin kung fu skola i Kina

Träna traditionell Shaolin kung fu i Kina

Stocholms Wushu & Kung fu erbjuder ett flertal möjligheter att träna wushu i Kina. Genom samarbete med vår partnerskola i Kina, kan vi erbjuda träning under i princip hela året utifrån era egna behov och möjligheter.

Huvudinstruktör är Shi Xingshan (Xing Yongtao), som är shaolinmunk, och har tränat kung fu sedan tidig ålder. Han är mästare på tvåhandssvärd och har vunnit kinesiska mästerskapen två gånger och ett flertal andra stora utmärkelser. Under många år har han också gjort otaliga uppvisningar internationellt med en resande Shaolintrupp. Han har varit ett av huvudnummren på Stockholms Kung fu festilval med flera spektakulära framträdanden.

Han startade sin skola i Kina 2016. Innan dess bodde han i Sverige under 10 år, och hade egen träningsverksamhet här. Han har också varit gästinstruktör på vår klubb vid flera tillfällen.

Här kan du träna både kortare och längre perioder efter eget behov och intresse, både i grupp eller som individ.

  • Välj mellan traditionell Shaolin kung fu eller modernare tävlingformer i wushu för tävling.
  • Välj kinesiska språket som tillval.
  • Bo förmånligt bra och modernt på rekomenderat hotell eller ordna eget boende. 

Skolan ligger i Shijiazhuang, ca 20 mil sydväst om Beijing.
SWK kan erbjuda mycket förmånliga priser och service på plats. Du bokar själv resan till Beijing, och tar tåget därifrån till Shijiazhuang. Möjlighet finns även att mötas upp på flyplatsen och får all hjälp med resan i Kina till destinationen. Det finns också möjligheter att göra utflykter till bland annat Shaolintemplet med omgivningar.

Kontakta oss för mer information på info@wushukungfu.se
Train Shaolin kung fu in China!